004
Сік НОНІ в Україні
11.06.2013
0032
Про сік ноні з рослини Морінда
11.06.2013
002

Плід Ноні — що це таке?
Ноні, наукова назва якого Morinda citrifolia L., – це терпкі плоди зеленого кольору, що мають гіркуватий смак. Плід з шорсткою поверхнею і унікальним запахом, із-за якого його часто називають «сирним» плодом. Можливо через ці якості, жителі Заходу в перебігу такого довгого часу не використали ці екзотичні, цілющі і живильні фрукти.

Коли я вперше для своїх знайомих або незнайомих людей виголошую «сік Ноні», то перше питання, яке виникає при цьому «А що це таке?» У Вас він теж виник? Я з радістю поділюся з вами інформацією про цей чудовий продукт.

Отже, Ноні – це простонародна назва дерев Морінди цитрусолистної (Morinda-Citrifolia). Виростає це диво на території від островів Французької Полінезії по всій південній частині Тихого Океану і відомий там як Король цілющих рослин. Величезні плантації Ноні зростають на острові Таїті в дикому первозданному вигляді і приносять плоди круглий рік. Кожне дерево може приносити плодів від 600 до 800 кг

А так виглядають квітка, зелений плід і стиглий плід Ноні. Вони одночасно можуть знаходитися на одній гілці, а коли стиглий плід зривається, то на його місці незабаром знову утворюється зав’язь.
Так виглядає стиглий плід. Треба відмітити, що сам плід гіркий на смак і має специфічний запах.

А ось так відбувається збір урожаю. Ніжні тропічні фрукти, які в стиглому вигляді практично неможливо зберігати.
Мені стало відомо, що сік з плодів Ноні, а також і його насіння, і листя відвіку використовувалося Полінезійськими остров’янами для зміцнення здоров’я. Ці традиції налічують тисячі років. Ходять легенди, що середній вік тривалості життя Полінезії набагато вищий за нашу тривалість життя, при цьому вони славляться красою своєї шкіри, густим і сильним волоссям, гострим зором і витривалістю. Частенько це все пов’язується з соком Ноні. Про Ноні було відомо в Китаї, Індії, Гаваях, в Малій Азії, але в європейські країни і Америку звістка про нього не доходила до минулого століття. Так само як в алое віра, папайї і ряду інших рослин було доведено, що екстракт рослини Ноні допомагає при різних проблемах із здоров’ям.

Пийте сік ноні щля Вашого здоров»я!

Приєднуйтесь до нас!!  Для того, щоб купити сік ноні, косметику ноні і іншу продукцію перейдіть за посиланням https://noninewage.com/N4833434 , в правому верхньому кутку виберіть країну Вашого проживання, потім розділ «Приєднатися», далі — розділ «стати БРЕНД-ПАРТНЕРОМ» При замовленні продукції ноні по телефону або через інтернет — вказувати ідентифікатор партнера (номер ID — N4833434 і його прізвище — Віталій Руденко.)

Пройдіть коротку реєстрацію і зробіть замовлення на потрібну Вам продукцію ноні, (а також і іншу продукцію), яка представлена ​​на сайті. При цьому, Ви отримаєте постійний дистриб’юторський номер в Компанії і на нього можете купувати сік ноні як за оптовою ціною, так і зі знижками! При реєстрації вказуйте ім’я спонсора (партнера) і його дистриб’юторський номер — Віталій Руденко, N4833434

При реєстрації, Ви отримуєте постійний дистриб’юторський номер в Компанії і на нього можете купувати сік ноні (і іншу продукцію) як за оптовою ціною, так і зі знижками! В подальшому, Ви можете давати ваше реферальне посилання всім Вашим знайомим, і, якщо по Вашому посиланню (Вашому дистриб’юторських номеру в Компанії) будуть купувати продукцію, — Ви будете отримувати бонуси (знижки) на подальші покупки.

Для тих, хто хоче побудувати системний бізнес (отримувати стабільний легальний дохід), ознайомтеся з розділом — Додатковий дохід, бізнес з ноні. За всіма питаннями можете писати в Групах або в личку, дзвонити по телефонах, вказаних в контактах!

Пийте сік ноні для Вашого здоров’я всією родиною!

Контактна інформація за наступним посиланням — https://cosmetics-noni.com/kontakty/

КУПИТЬ
Заказать звонок
+
Жду звонка!
Язык сайта